UKRUPNJAVANJE: DPS se pridružio JS-u

Lokalne vesti - Sreda 29.03.2017 - 09:58

Oko 400 članova Državotvornog pokreta Srbije (DPS) u Vranju pristupilo je kolektivno Gradskom odboru Jedinstvene Srbije (JS), saopštilo je rukovodstvo ove stranke.

Na zajedničkom zadatku: Nikolić i Manić FOTO OK Radio Na zajedničkom zadatku: Nikolić i Manić FOTO OK Radio

Šef vranjskog odbora JS Dejan Manić je rekao da očekuje da DPS pruži veliki doprinos, kako je rekao, ubedljivoj pobedi zajedničkog predsedničkog kandidata vladajuće koalicije Aleksandra Vučića već u prvom krugu.

DPS je, inače formirao Slobodan Samardžić, nekadašnji visoki funkcioner  DSS-a, nakon odlaska Vojislava Koštunice sa mesta predsednika ove stranke.

- Drago mi je da su ovi ljudi prepoznali JS kao stranku u kojoj će ostvarivati svoje ciljeve i ideje i želim im da se što pre integrišu u stranku – rekao je Manić.

Član predsedništva DPS-a i poverenik za Vranje Petar Nikolić je rekao da je, odlaskom Sande Rašković Ivić sa čela DSS-a, izvršeno ponovno ujedinjenje ove stranke i DPS-a.

- Međutim, ogranak DPS-a u Vranju je doneo odluku da se ne vraćamo u DSS, već da se pripojimo nama srodnoj stranci, a to je JS.

Ulaskom u JS, mi podržavamo njihovu politiku i ciljeve za koje smo se i sami zalagali.

Samim tim, mi ćemo podržati zajedničkog predsedničkog kandidata Aleksandra Vučića, iako je DPS bio protiv politike Vlade Srbije
– rekao je Nikolić.

Dejan Manić je rekao da je JS bila u kampanji „sigurnih glasova“, u kojoj im je, kako je rekao, potvrđeno njih oko 4.500.

- Ostalo je da se proveri još oko 1.000 glasova i, ulaskom DPS-a pred izbore, tako da očekujemo da JS sa preko 5.000 glasova doprinese pobedi Aleksandra Vučića – ocenio je Manić.   
 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: