Upisna politika dualnog obrazovanja

Lokalne vesti - Utorak 06.02.2018 - 10:29

Vranje - U organizaciji Stalne konferencije gradova i opština i Ministarstva prosvete u Nišu će u utorak biti održan sastanak pod radnim nazivom “Upisna politika dualnog obrazovanja - uloga lokalne samouprave”.

Kampanja za promociju dualnog obrazovanja. Foto: Thinkstock Kampanja za promociju dualnog obrazovanja. Foto: Thinkstock

Sastanku će prisustvovati Zorica Jović, gradska većnica i Mirjana Savov, šefica Odseka za obrazovanje, kulturu i informisanje.

Cilj je povećano učešće svih partnera, a posebno lokalne samouprave u promociji dualnog obrazovanja i većoj aktivnosti u upisnim politikama.

Kako je planirano, na sastanku će o Zakonu o dualnom obrazovanju, godinu dana u primeni, govoriti Gabrijela Grujić, pomoćnica ministra za dualno i preduzetničko obrazovanje.

Takođe, o planiranju upisa u obrazovne profile po dualnom modelu učenja i i smernicima za upisne politika Radovan Živković iz Ministarstva prosvete.

Biće reči i o primeni dualnog obrazovanja u praksi.

OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: