Viša škola: Brucoši dobili INDEKSE, studenti UGOVORE

Lokalne vesti - Utorak 03.10.2017 - 08:55

Na svečanosti podele indeksa brucošima Visoke škole primenjenih strukovnih studija u Vranju, jedanaestoro bivših i sadašnjih studenata su potpisali ugovore sa kompanijom “Top Sofa”.

Upisano 146 studenata FOTO: OK Radio Upisano 146 studenata FOTO: OK Radio

U novu školsku godinu, Visoka škola primenjenih strukovnih studija ulazi sa akreditacijom republičke Komisije za akreditaciju i proveru kvaliteta (KAPK).

Ljiljana Đorđević, direktorka Visoke škole primenjenih strukovnih studija u Vranju se zahvalila predstavnicima “Top sofe” i BAT-a na saradnji i podršci u sprovođenju dualnog obrazovanja.

Direktorka se zahvalila i lokalnoj samoupravi na dosadašnjoj saradnji i izrazila nadu da će se tako i nastaviti na obostrano zadovoljstvo.

U svom obraćanju studentima, gradonačelnik Vranja Slobodan Milenković je istakao da lokalna samouprava računa na studente ove škole i da je to kadar koji je potreban Gradu.

Na kraju svečanosti, direktorka škole, Ljiljana Đorđević je uručila indekse brucošima sa svih sedam studijskih programa koji su pokazali najbolje znanje na prijemnom ispitu.
 
Ona je brucošima poručila da u toku studija iskoriste na najbolji način sve što im ustanova pruža.

- Radite na sebi, budite vredni i marljivi. Ne stidite se da pitate, ali se i ne bojite da kažete šta mislite.

Radite danas tako, da za 10 godina budete ponosni na sebe. Shvatite ove tri godine školovanja kao investiciju u sebe same
– istakla je direktorka.
 

    

OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: