Vojska i na Božić obezbeđuje mir

Lokalne vesti - Ponedeljak 08.01.2018 - 08:14

Vranje - Ministar odbrane Aleksandar Vulin i načelnik Generalštaba Vojske Srbije, general Ljubiša Diković, proveli su božićno jutro sa pripadnicima Vojske Srbije angažovanim na obezbeđenju administrativne linije na bazi „Jezerska mahala“ u Kopnenoj zoni bezbednosti.

Ministar Vulin sa pripadnicima Vojske Srbije. Foto: Ministarstvo odbrane. Ministar Vulin sa pripadnicima Vojske Srbije. Foto: Ministarstvo odbrane.

Nakon što su im čestitali najradosniji hrišćanski praznik, ministar odbrane i načelnik Generalštaba obišli su objekat, a komandir baze, kapetan Miloš Rašić informisao ih je o zadacima jedinice u Kopnenoj zoni bezbednosti i delu linije koju obezbeđuju.

Tokom razgovora sa pripadnicima Vojske Srbije, ministar odbrane je istakao da je veoma zadovoljan što je već prva isplata prinadležnosti u novoj godini povećana, iako je reč zapravo o decembarskoj plati i da je poboljšanje standarda pripadnika prioritet Ministarstva odbrane i u narednom periodu.

U svom obraćanju, ministar Vulin je u svoje lično ime i u ime vrhovnog komandanta Vojske Srbije Aleksandra Vučića,  svim pripadnicima Ministarstva odbrane i Vojske Srbije čestitao veliki praznik tradicionalnim hrišćanskim pozdravom "Hristos se rodi", i istakao da naše društvo danas živi bezbedno i u uslovima mira koje nam je itekako potrebno, a da je sigurna i stabilna Vojska kakvu danas imamo garant mira na našim prostorima i šire
 

OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: