Volonteri BAT - a sređivali Koštanin bazen

Lokalne vesti - Sreda 31.05.2017 - 06:47

Više od 60 zaposlenih u Kompaniji „British American Tobacco“ (BAT), najvećem britanskom investitoru u Srbiji, volonterskim radom na rekonstrukciji „Koštaninog bazena“ u Vranju, doprineli su renoviranju ovog objekta u koji je BAT investirao više od 10.000 evra.

Zaposleni u BAT - u u akciji. Foto: BAT Zaposleni u BAT - u u akciji. Foto: BAT

Iz ove kompanije kažu da su volonteri iz BAT - a zajedno sa radnicima partnera na projektu koji već više od dve nedelje ubrzano rade na rekonstrukciji i uređenju prostora, pomogli realizaciju projekta kako bi posle nekoliko godina, ovog leta gradski bazen ponovo bio u službi građanima Vranja.

- Tokom celodnevnog rada volonteri iz BAT-a učestvovali su u završnim poslovima, farbali ograde na bazenu i fudbalskom stadionu, čistili travnjake, montirali novi inventar i uređivali celokupan prostor oko bazena.

Svečano otvaranje „Koštaninog bazena“ planirano je krajem ove nedelje.

Kao društveno odgovorna kompanija koja uspešno posluje u Srbiji, „British American Tobacco“ nastavlja da pomaže lokalnoj zajednici stvaranjem boljih uslova života za sve građane, obezbeđujući Vranjancima atraktivne letnje sadržaje
-  navode iz ovog preduzeća.

 

OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: