VRANJANAC poverenik za hanski DS

Lokalne vesti - Sreda 25.05.2016 - 12:44

Nakon što je šest odbornika DS-a iz Vladičinog Hana prešlo u redove tamošnjeg SNS-a, centrala demokrata u Beogradu je odlučila da formira povereništvo u Hanu, i da za poverenika imenuje Ivicu Disića iz Vranja.

Disić treba da konsoliduje hanski DS. Foto: FB, Ivica Disić Disić treba da konsoliduje hanski DS. Foto: FB, Ivica Disić

Ovu informaciju potvrdio je Perica Janković, potpredsednik DS-a u Vranju i šef Izbornog štaba DS-a za jug Srbije.

On dodaje da je stav centrale DS-a o ovom događaju jasan, a to je da se Danijela Popović, donedavna predsednica DS-a u Hanu, sama odlučila na potez da sa još pet odbornika pređe u naprednjački tabor.

- Svako ima pravo da bira svoj životni put, pa i politički. Postavićemo svog poverenika za Han, Ivicu Disića, člana IO u Vranju, odgovornog i čoveka  od poverenja - kaže Janković.

Ivica Disić najavljuje da odmah odlazi u Han da obavi sastanak sa članovima DS-a koji su ostali u stranci.

- Ostalo je dosta ljudi i mada su odbornici prešli, stranka će opstati - kaže Disić.

Danijela Popović, doskorašnja predsednica hanskih demokrata, nije želela da daje izjave uz obrazloženje da je na poslu i da je zauzeta.

Za komentar čitavog događaja ostali su nedostupni i ostali doskorašnji visoki funkcioneri hanskog DS-a, koji su prešli u redove naprednjaka.

OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: