Vranjanac šampion Hrvatske u pijanstvu!

Lokalne vesti - Ponedeljak 14.10.2013 - 00:22

Nenad Dimčić, trgovac iz Vranja pronađen je u nedelju u nesvesnom stanju u kanalu u blizini Zagreba.

Foto naslovi24.net Foto naslovi24.net

Prema laboratorijskim nalazima Policijske uprave Grada Zagreba, Dimčić je imao preko 4 promila alkohola u krvi, prenosi portal novosti24.net.

Zanimljiva je činjenica da je to najveća količina alkohola izmerena na tom području u posljednjih 10 godina.

Čak i stariji policijci sa ovih prostora tvrde da ovakav slučaj ne pamte. Portal podseća da  već sa 2 promila alkohola u krvi osoba ima velike smetnje u ravnoteži, fizičkoj kontroli, govoru i shvatanju, zamućuje se vid, sa 2 do 3 promila osoba je izgubljena i dezorijentisana.

Moguće je i da ne oseća bol pri ozljedi, javlja se povraćanje, a može doći i do gušenja, sa više od 3 promila osoba može pasti u komu, što je jednako jako kao hiruška anestezija...

Slučaj nesretnog gospodina Dimčića je stvarno poseban jer je došao svijesti kada su ga pronašli stanovnici obližnjeg romskog naselja, prnsi hrvatski portal.


"Nije bio uopće svjestan o čemu priča, taj pijani Nenad pitao me jesam li vidio pivo u zraku, pivo na struju... struja-pivo, tako nešto je mrmljao. Ma kakva struja pa mi ovdje ni vode nemamo", rekao je očevidac Šaban novinarima.

Dimčić je zadržan u bolnici na daljnjim pretragama, ali na njegovu sreću život mu nije u opasnosti.
 

OK RADIO, novosti24.net

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: