Vranjanac u Kazahstanu u KOMI nakon saobraćajke

Lokalne vesti - Četvrtak 07.12.2017 - 11:49

Muškarac iz Vranja nalazi se u komi nakon saobraćajne nezgode u Kazahstanu u kojoj je poginuo jedan državljanin Srbije, objavljeno je na internet portalu dnevnika „Blic“.

Prelazili granicu sa Kinom zbog papira FOTO: Wikipedia/OK Radio Prelazili granicu sa Kinom zbog papira FOTO: Wikipedia/OK Radio

Prema pisanju “Blica”, nesreća se dogodila 21. novembra u u kazahstanskom gradu Almati.


- U nesreći su učestvovala trojica naših državljana, a jedan je prošao sa lakšim telesnim povredama.

Sva tri muškarca imaju između 45 i 55 godina
- potvrdili su beogradskom dnevniku predstavnici srpskog konzulata u Kazahstanu.

Prema ovim navodima, o povređenom muškarcu koji je u komi, u bolnici u Almatiju, brine njegova nevenčana supruga, inače državljanka ove zemlje, uz dozvolu porodice, koja se nalazi u Vranju.

Inače, muškarac koji je poginuo u nesreći u Srbiji je živeo sa ocem, koji je u nezavidnoj novčanoj situaciji, te se čeka očeva odluka da li će se telo preminulog dopremiti za Srbiju ili će ga sahraniti u Kazahstanu, prenosi “Blic”.

U konzulatu su rekli da su stalno na vezi sa porodicama ovih muškaraca, koji su u Kazahstanu boravili sa turističkim papirima.

Kako nezvanično saznaje "Blic", oni su u ovoj zemlji radili na crno, i to preko firme koja je obećala da će im nabaviti dokumenta neophodna za legalan ostanak.

Boravak su produžavali za 30 dana, prelazeći granicu sa Kinom.
 

Blic, OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: