Vranjanac u upravi Sportskog Saveza Srbije

Lokalne vesti - Sreda 03.01.2018 - 11:22

Slađan Stanojković Prike, predsednik trofejnog kluba „Iron MMA Team“ iz Vranja, izabran je za jednog od 14 članova Upravnog odbora Sportskog saveza Srbije.

Prilika za unapređenje vranjskog sporta FOTO: Facebook/Sladjan Stanojkovic Prike Prilika za unapređenje vranjskog sporta FOTO: Facebook/Sladjan Stanojkovic Prike

Stanojković je izabran i za najboljeg trenera u 2017. godini u okviru WMMAF organizacije.

Članovi Upravnog odbora Sportskog saveza Srbije izabrani su na predlog novoimenovanog predsednika Sportskog saveza Srbije, Olimpijskog šampiona u rvanju, Davora Štefaneka.

Izbor je ozvaničen na izbornoj skupštini koja je održana u Narodnom pozorištu u Beogradu.

- Mesto u Upravnom odboru je izuzetna čast za Vranje, ali i prilika da se na neposredan način zastupaju interesi grada i vranjskog sporta – rekao je Stanojković za zvanični gradski sajt.

Slađan Stanojković predsednik je kluba „Iron MMA Team“, čiji su članovi u protekloj godini osvojili ukupno 13 medalja na međunarodnim takmičenjima, a dvojica od njih su se okitili titulom vicešampiona sveta.

 

OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: