VRANJANCI SA RUŽOM: Novi uspeh vranjskog teatra

Lokalne vesti - Petak 05.05.2017 - 18:31

Pozorište „Bora Stanković“ iz Vranja nastavlja sa novi uspesima u ovoj, možda i najtežoj sezoni od postojanja teatra.

Detalj iz Detalj iz "Ruže, uvele" FOTO FB

Pre gostovanja na „Joakim festu“ u Kragujevcu, u vranjsko pozorište stigla je još jedna dobra vest - predstava „Ruža, uvela“ selektovana je za zvaničan program festivala „Bucini dani“ u Aleksandrovcu.

Festival će u ovom mestu biti održan od 13. do 18. juna, a odluku o plasmanu doneo je  Umetnički savet i Selektorski tim.

Inače, ovo je 4. festival koji se organizuje u znak sećanja na Milisava Bucu Mirkovića, čuvenog srpskog pozorišnog delatnika i kritičara.

- Predstava "Ruža uvela" zaslužila je svojim kvalitetom, visokim umetničkim standardima i dobrim i važnim porukama koje šalje da se u okviru zvanične selekcije festivala "Bucini dani" predstavi aleksandrovačkoj, ali i regionalnoj pozorišnoj sceni - kaže se u pismu koje su Aleksandrovčani uputili vranjskom teatru.

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: