VRANJE: BULATOVIĆ jedini poslanik

Lokalne vesti - Petak 13.05.2016 - 10:05

Kandidat SNS-a Slaviša Bulatović jedini je narodni poslanik iz Vranja u novom sazivu Skupštine Srbije, posle raspodele mandata koje je Republička izborna komisija napravila prema rezultatima izbora.

Narodni predstavnici u Skupštini FOTO D. Ristić/OK Radio Narodni predstavnici u Skupštini FOTO D. Ristić/OK Radio

Bulatović je inače bio pod rednim brojem 53 na listi SNS-a.

Iz Pčinjskog okruga u Skupštini će raditi još tri poslanika, jer su mandate dobili Novica i Ivica Tončev iz Surdulice, sa liste SPS-a, kao i Fatmir Hasani iz Bujanovca, sa liste PDD-a.

Novica Tončev bio je na listi 19., Ivica je bio 23. dok je Hasani zauzimao mesto broj  jedan na listi PDD-a.

Šanse da nešto kasnije uđu parlament imaju još tri kandidata SNS-a, Nenad Mitrović, Nevena Kostadinova  i Dragan Nikolić.

Vrlo blizu ulaska u Skupštinu, na 133. mestu liste SNS (osvojili 131 mandat) je Nenad Mitrović iz Bujanovca.

On je i do sada bio poslanik, a vrlo je verovatno da će prvih desetak ljudi na listi SNS-a ući u izvršnu vlast, pa će onda mandate dobiti kandidati koji su niže na listi, što znači da će Mitrović vrlo verovatno biti poslanik i u budućem sazivu Skupštine.

U nešto težoj situaciji je i Dragan Nikolić, poslanik u pređašnjem sazivu, koji se nalazi na 160. mestu liste kandidata, pa su njegove šanse da ostane poslanik minimalne.

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: