Vranje dobija LAF?

Lokalne vesti - Nedelja 25.09.2016 - 09:19

Gradonačelnik Vranja Slobodan Milenković i predsednik Skupštine grada Dejan Tričković razgovarali su sa predstavnicima Biroa za društvena istraživanja (BIRODI) iz Beograda i OEBS-a o modalitetima borbe protiv korupcije na lokalnom nivou.

Borb protiv korupcije obaveza Vranja FOTO vranje.org.rs. Borb protiv korupcije obaveza Vranja FOTO vranje.org.rs.

Na sastanku je bilo reči i o sprovođenju Lokalnog plana za borbu protiv korupcije i izboru članova LAF-a, posebnog antikorupcijskog tela sastavljenog od priznatih i uglednih građana i profesionalaca.  

Na novom sastanku početkom oktobra, u Vranju će boraviti i članovi LAF-a iz Niša, koji je primer dobre prakse rada i delovanja posebnog antikorupcijskog tela.

Očekuje se da vranjski Plan za borbu protiv korupcije usvoji Skupština grada do kraja godine, a potom će biti raspisan i konkurs za izbor članova prvog Lokalnog antikorupcijskog foruma (LAF).
 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: