VRANJE, GRAD NESTALIH: Traga se za još troje ljudi

Lokalne vesti - Utorak 04.10.2016 - 08:56

U poslednjih godinu dana na području Vranja prijavljeno je neuobičajeno mnogo nestalih lica, a većina njih su pronađena, kažu iz policije.

U Vranju je tragano za ukupno 11 osoba U Vranju je tragano za ukupno 11 osoba

U prvih osam meseci ove godine raspisano je 11 potraga za nestalim licima, kaže Igor Živković, načelnik Policijske uprave Vranje.

- Tri lica za kojima je raspisana potraga još uvek nisu pronađena, dva sa područja Vranja i jedno je sa područja Bujanovca.

Policijska uprava Vranje na centralnom, a ne na lokalnom nivou, sprovodi aktivnosti da se ta lica pronađu
– rekao je Živković.

Jedan od slučajeva koji je tokom ove godine izazvao veliku pažnju javnosti je i slučaj ugljenisanog tela koje jekrajem aprila pronađeno na Markovom Kaletu.

- To lice je identifikovano i obaveštena je porodica.

Nestanak tog lica je bio ranije prijavljen i nakon procedure kriminalističko – tehničke obrade utvrdili da se radi o toj osobi.

Lice je muškog pola i sa teritorije je grada Vranja
– kazao je Živković.

Policija nije želela da objavljuje druge detalje vezane za ovaj slučaj, ali prema nezvaničnim informacijama reč je o starijem muškarcu koji se sam zapalio.
 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: