Vranje: I JS u vladajućoj koaliciji

Lokalne vesti - Sreda 22.06.2016 - 11:01

Sedam odbornika Jedinstvene Srbije (JS) u Vranju od 22. juna ušli su u lokalnu vladajuću koaliciju, koja sada ima većinu od 45 mandata, od 65 odbornika koliko ih ima u vranjskom parlamentu.

I Palmini u vlasti FOTO D. Ristić/OK Radio I Palmini u vlasti FOTO D. Ristić/OK Radio

Naznake o novoj članici vladajuće koalicije mogle su se nazreti već kod glasanja o dnevnom redu, kada nije prošla naknadna tačka o smeni direktora u JP „Skijalište“. Ovo mesto zauzima predsednik GrO JS-a Dejan Manić.
 
U svim ostalim glasanjima odbornici JS-a podržali su vladajuću većinu.
 
- Ne, još nismo u vladajućoj koaliciji. Ne znam kako će se stvari dalje razvijati. Naravno da glasamo za predloge većine - jedino je što je za OK Radio rekao šef vranjskog odbora JS-a Dejan Manić.

Čitave nedelje u gradu se priča o tome da je iz Beograda došlo naređenje da JS uđe u vladajuću koaliciju, a u utorak uveče održan je i sastanak odbora SNS-a o ovoj temi.

Kako OK Radio saznaje, JS-u su ponuđena mesta pomoćnika gradonačelnika, te direktora Apoteke i Arhiva, ali su Palmini sledbenici ovu ponudu odbili kao nedovoljnu.

Za sada ostaje nepoznato šta će JS zaista dobiti u podeli izbornog plena, ali se čini da jedina opozicija u lokalnom parlamentu ostaju SPS, sa 15 odbornika, i DS, sa četiri mandata.
 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: