Vranje: NAPADNUT direktor iz SNS-a

Lokalne vesti - Ponedeljak 19.09.2016 - 12:12

Povodom incidenta koji se desio u petak oko 18 sati, u ulici Vula Antića u Vranju, kada je presretnut i fizički napadnut Miodrag Protić, direktor Zavoda za urbanizam, GrO SNS u Vranju najoštrije osuđuje ovaj, kako se u saopštenju navodi, varvarski i necivilizovan čin.

Incident se dogodio u centru Vranja. Foto: OK Radio Incident se dogodio u centru Vranja. Foto: OK Radio

Prema navodima SNS, incident se dogodio u prisustvu Protićeve porodice, supruge i dvoje dece, u centru grada, na očigled velikog broja ljudi.

- To vom događaju daje posebnu težinu i upozorava da sledeća meta može biti svako od nas.

Smatramo da je ovakav vid socijalno devijantnog ponašanja  neprihvatljiv za naš grad, te stoga želimo da upoznamo širu javnost, ali i da pozovemo nadležne da što hitnije preduzmu sve potrebne zakonske mere da sankcionišu izvršioce, kako se ovakve stvari više nikada ne bi ponavljale.

Od toga kakva će biti reakcija nadležnih i da li će njihov odgovor biti adekvatan, zavisi da li će možda sledeći put još neko od naših sugrađana prolaziti kroz ovakav scenario - zaključuju naprednjaci.

 

OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: