VRANJE: NEVERNE BEBE na Mini gitarijadi

Lokalne vesti - Ponedeljak 17.04.2017 - 09:40

Poznati srpski rok bend „Neverne Bebe“ nastupiće u revijalnom delu Mini gitarijade, koja se u Vranju održava 2. juna, potvrđeno je OK Radiju.

Neverne bebe ponovo u Vranju FOTO promo Neverne bebe ponovo u Vranju FOTO promo

Vranjska Mini gitarijada održava se po prvi put i to u saradnji sa „Gitarijada Festom“, organizatorom zaječarske Gitarijade, najstarije rok manifestacije na Balkanu.

„Gitarijada Fest“ je dobilo poverenje od grada Zaječara da organizuje tamošnju Gitarijadu u narednom petogodišnjem periodu i oni planiraju da ovu manifestaciju prošire i omasove, kaže za OK Radio gradski većnik za turizam Mića Mladenović.

- Prema tom planu, u dvadesetak gradova u regionu, među kojim je i Vranje, organizovaće se Mini gitarijade, koje će pobednicima omogućiti učešće u Zaječaru – pojašnjava Mladenović.

Vranjska Mini gitarijada održaće se 2. juna na prostoru Sportskog centra, uz učešće neafirmisanih rok bendova i koncert „Nevernih beba“ u revijalnom delu.

Sve druge detalje oko organizacije trebalo bi da utanači nedavno formirani organizacioni odbor manifestacije.

Budući da je iza ovog događanja stao grad Vranje, na čelu odbora je gradonačelnik Slobodan Milenković, a iz gradskog budžeta je za organizaciju izdvojeno milion dinara.

U toku je prijavljivanje bendova za takmičarski deo vranjske Mini gitarijade, a OK Radio u krugovima organizatora saznaje da je interesovanje veliko i da ima prijavljenih i van granica Srbije.

Ovogodišnja, 51. po redu zaječarska Gitarijada održava se u izmenjenom terminu, 30. juna, a kao glavne zvezde revijalnog dela najavljeni su Britanci iz čuvenog sastava „The Cult“.

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: