VRANJE: Počela gradnja fabrike za 400 radnika

Lokalne vesti - Sreda 13.07.2016 - 11:39

U Industrijskoj zoni u Vranju građevinske mašine uveliko nivelišu zemljište na kome će biti izgrađena fabrika ,,Ditre Italia".

Nivelacija zemljišta za halu od 5.000 kvadrata Foto gradski sajt /OK Radio Nivelacija zemljišta za halu od 5.000 kvadrata Foto gradski sajt /OK Radio

Gradilište je obišao član Gradskog veća za komunalnu delatnost, infrastrukturu i urbanizam Marjan Stanković, gde je razgovarao sa rukovodiocem projekta Andreom Galom.

Kako je rečeno, radovi se odvijaju predviđenom dinamikom i prema planu u prvoj fazi biće završen objekat površine 5.000 kvadrata, i to do kraja godine.
 
U drugoj godini radova pod krovom će se naći još 10.000 kvadrata.

Vrednost investicije, koja treba da bude završena do kraja 2018. godine je 8,5 miliona evra, a biće uposleno 411 radnika.

Po rečima rukovodioca projekta Andrea Gala lokalna samouprava pruža svu neophodnu podršku investitoru, o čemu su vođeni razgovori sa gradonačelnikom Vranja dr Slobodanom Milenkovićem prilikom nedavnog susreta.

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: