VREME POPLAVA: Vranje u pripravnosti!

Lokalne vesti - Sreda 09.03.2016 - 18:55

Na teritoriji grada Vranja nema većih problema zbog obilnih padavina koje su proteklih dana padale na ovom području.

Zbog ranijeg iskustva situacija se prati iz časa u čas. Foto: OK Radio Zbog ranijeg iskustva situacija se prati iz časa u čas. Foto: OK Radio

S obzirom da meteorolozi najavljuju padavine u večernjim satima, a da je u nekoliko opština u Zapadnoj Srbiji uvedena vanredna situacija, nadležni u Vranju su u stanju pripravnosti i situacija se pažljivo prati, kako bi se na vreme reagovalo.

Prema rečima Bojane Veličkov, pomoćnice gradonačelnika za vanredne situacije, većih problema za sada nema.

- Idemo da obiđemo Zlatokop, Pavlovac i Ribince, jer je tu jedna manja površina popavljena.

Druga ekipa ide u Poljanicu da obiđe regionalni put Vranje - Mijovce.

Najave iz RHMZ su da se u večernjim satima očekuju obilnije padavine. Kako nas situacija ne bi iznenadila, svi poverenici, a to su predsednici mesnih zajednica, dobili su naloge da  nas izveštavaju o situaciji na terenu, na svakih sat vremena
- pojašnjava Veličkov.

Ona najavljuje da će se u toku dana održati i sednica Štaba za vanredne situacije, a da su trenutno svi  njegovi članovi, praktično u stanju pasivnog drežurstva.
 

OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: