VRH BAHATOSTI: Hoće li neko odgovarati za OVO?

Lokalne vesti - Ponedeljak 17.11.2014 - 08:01

U nastavku akcije „Pokažite bahatost vlasti u Vranju“ dobili smo fotografiju parkiranog automobila načelnika Pčinjskog okruga Budimira Mihajlovića preko pešačkog prelaza.

Parkking mesto baš preko pešačkog! Parkking mesto baš preko pešačkog!

Kako je objasnio autor slike, Mihajlović je svog „ševroleta“ na ulazu ispred zgrade Pčinjskog upravnog okruga ostavio oko devet sati ujutru, a automobil je odatle pomeren posle 14:30.

Inače, iznad pešačkog prelaza postoji i tabla koja označava da je parkiranje zabranjeno, osim za načelnika Pčinjskog okruga, o čemu je OK Radio ranije izveštavao, ali se to svakako ne odnosi i na pešački prelaz.
 

U ovom slučaju načinjena su dva prekršaja. Prvi je to što je vozilo parkirano na mestu na kome je to zabranjeno zbog prelaza pešaka, a drugi zbog toga što je vozilo ostavljeno na manje od pet metara od raskrsnice.

Da ironija bude veća, sve ovo dozvolila je policija koja se nalazi na samo dvadesetak metara iznad „mesa događaja“.

Ukoliko primetite ovakav ili sličan primer bahatosti u saobraćaju, fotografišite i pošaljite nam na mail adresu acaokradio@gmail.com

 

autor: Aleksandar Aca Stojković
 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: