VUČIĆ DOLAZI: Vranje vanredno, čeka se prava gužva!

Lokalne vesti - Četvrtak 02.03.2017 - 11:35

Pripreme za doček Aleksandra Vučića u Vranju privode se kraju, čisti se još jednom svaki ćošak u centru grada, krugu Zdravstvenog centra i u okolini Sportske hale, gde je za 18 časova zakazano prvo okupljanje i početak kampanje SNS - a za predstojeće predsedničke izbore.

Transparent doborodošlice ispred Sportske hale FOTO OK Radio Transparent doborodošlice ispred Sportske hale FOTO OK Radio

Prilaz gradu od autoputa sređen i očišćen, kao i  sve ulice do centra i nazad  do hale, za koje se pretpostavlja da će njima proći gosti iz Beograda.

U bolnički krug zabranjeno je ulaženje kolima i parkiranje, osim za hitne slučajeve.

Radnici “Komrada”, potpomognuti zatvorenicima koji služe svoje kazne u zatvoru u Vranju, čiste plato kod fontane i prilaza odeljenjima vranjske bolnice.

- Robijaši, šta ćeš, mora se. Život je robija - konstatuje jedan od njih.

Malo dalje odatle, radnici “Vodovoda” rade na postavljanju priključaka za zgradu novog Hirurškog bloka u izgradnji.

- Mi moramo da radimo, uobičajeno. Doći će premijer, ali ko radi, on mora da radi, za nas ne važi pauza - kaže radnik “Vodovoda”.

I taj deo parka je čist i blistav, ali niko još ne može sa sigurnošću da tvrdi, da li će baš tuda proći još uvek aktuleni premijer Srbije.

Ulice i park oko Sportske hale su priča za sebe. “Komrad” orezuje drveće, park se, iako nestvarno čist, ponovo čisti, a na kolovozima nema zaostale rizle.

Prvi ešalon vranjskih naprednjaka oličen u poslaniku Slaviši Bulatoviću i direktorima javnih preduzeća Goranu  Đorđeviću, Goranu Petroviću, Marjanu Stankoviću i Dejanu Stanojeviću, izvršavao je poslednja naređenja komande iz Beograda, pripremajući snenografiju za predstojeći miting.

- Sve je pod kontrolom, sve ide dobro - kaže Dejan Stanojević.

Vozilo preduzeća “Jug - elektro” korišćeno je za razvlačenje velikog transparenta  “Vranje je za Vučića”, od jedne do druge bandere.

“Bivoda” je dovozila poslednje količine od 6.000 flašica vode za pristalice koje će doći na miting.

Unutar hale već su  postavljeni bina, ozvučenje i transparenti.  

Policija u civilu i službe bezbednosti vršile su poslednje provere  sigurnosti za dolazak premijera.

Poučeni ranijim iskustvom prilikom dolaska Aleksandra Vučića, mnogi su požurili da pozavršavaju svoje obaveze, jer uskoro sledi opsadno stanje Vranja, kada ptica neće moći da preleti.

Odbrojavanje je počelo…
 

    

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: