Vučić u Alfi: Samo da se radi!

Lokalne vesti - Nedelja 16.10.2016 - 10:27

Premijer vlade Aleksandar Vučić sa saradnicima je u okviru posete jugu Srbije, u nedelju pre podne obišao kompaniju „Alfa plam“ u Vranju.

Premijer u pogonu Premijer u pogonu

Vučić je obišao nekoliko pogona „Alfa Plama“ i upoznao se sa procesom proizvodnje i planovima za dalji razvoj kompanije.

Sa njim su u poseti bili i ministri Željko Sertić, Goran Knežević i Aleksandar Vulin, kao i državni sekretar Dragan Stevanović.

Ispred lokalne samouprave, premijera su dočekali gradonačelnik Slobodan Milenković, narodni poslanik Slaviša Bulatović i drugi funkcioneri.

Vučića je kroz pogone „Alfe“ vodio Miroljub Aleksić, vlasnik „Alco grupe“ sa sinom Stefanom, koordinatorom za unapređenje proizvodnje „Alfa plama“.

- Iskreno sam ponosan što smo došli kod jednog od najvećih i najznačajnijih srpskih poslovnih ljudi.

„Alfine" peći na pelet i šporeti su apsolutno odličnog kvaliteta i imaju odličnu prođu na tržištu
– rekao je Vučić i najavio pomoć ovoj kompaniji.

- Oni stalno uvećavaju svoje kapacitete i to rade na skroman i mudar način.

Želimo da pomognemo da mogu da uvećaju svoj posao i da poboljšaju svoju turističku ponudu u Aranđelovcu, a nadamo se da će posle Zlatibora konkurisati za hotelske kapacitete i u Vrnjačkoj Banji.

Meni je Aleksić zahvalio, ne za pare i podršku, već zbog toga što razvijamo dobre odnose sa Albanijom, jer njima raste prodaja u Albaniji i tek će da raste - naglasio je premijer.


Vučić je tokom obilaska pogona i razgovarao sa nekoliko radnika i sa novinarima podelio utiske.

- Radnici su srećni. jedan od njih je vikao „Samo da se radi, samo da se radi“.

Plate su dvostruko više od minimalnih i svi oni su nasmejani i ne pitaju da li je subota ili nedelja. I ja sam srećan i nasmejan
– izjavio je Vučić.

On je obraćajući se Aleksiću najavio i pomoć Vranjskoj i Bujanovačkoj Banji.

- Država je spremna da pomogne i da uloži ozbiljan novac, a da vi preuzmete da time upravljate i mislim da bi to bila velika stvar za građane Pčinjskog okruga – najavio je Vučić.

 Nakon obilaska pogona, Vučić se sa rukovodstvom „Alfa plama“ sastao u upravnoj zgradi kompanije.

Premijer nastavlja obilazak juga Srbije posetom radovima na izgradnji kolektora otpadnih voda kod Ćukovca, a zatim i posetom Vladičinom Hanu i Surdulici.
 

    

OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: