VUČIĆ u utorak u BAT-u

Lokalne vesti - Ponedeljak 09.05.2016 - 10:19

Premijer tehničke Vlade Srbije Aleksandar Vučić posetiće u utorak Vranje, povodom otvaranja nove proizvodne linije u fabrici „British American Tobacco“, potvrđeno je iz PR službe ove kompanije.

Vučić dolazi u posetu BAT-u FOTO OK Radio Vučić dolazi u posetu BAT-u FOTO OK Radio

Kompanija BAT će u utorak, 10. maja sa početkom u 12 časova organizovati svečanost povodom otvaranja nove proizvodne linije cigareta.

 

- Kao najveći britanski investitor u Srbiji, zahvaljujući vrednoj investiciji, kompanija će značajno proširiti svoje proizvodne kapacitete, kao i broj radnih mesta.

 

Fabrika BAT-a u Vranju predstavlja proizvodni centar za zemlje članice CEFTA sporazuma – navodi se u saopštenju kompanije povodom svečanog otvaranja.

 

Pored premijera tehničke vlade Srbije Aleksandra Vučića, događaju će prisustvovati i najviši predstavnici kompanije British American Tobacco na globalnom nivou.

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: