VUČIĆU, DOĐI ČEŠĆE: Vranje sija pred miting SNS-a

Lokalne vesti - Sreda 01.03.2017 - 11:50

Širi centar Vranja užurbano se, korišćenjem javnih službi, sređuje za dolazak predsedničkog kandidata SNS-a Aleksandra Vučića u Vranje.

Sređivanje grada poklopljeno sa mitingom u Hali FOTO OK Radio Sređivanje grada poklopljeno sa mitingom u Hali FOTO OK Radio

Kako će Vučić, koji po sopstvenom priznanju ovde dolazi u vreme kad nije premijer, u Vranje ući sa autoputa, kao i svi drugi, ovaj prilaz gradu je ekspresno očišćen i okićen nacionalnim i stranačkim zastavicama.

Posebno je interesantno i čišćenje odvodnih kanala i jaruga u široj okolini Sportske hale, odakle će Vučić i zvanično početi kampanju za predstojeće predsedničke izbore.

Nela Cvetković, izvršni direktor „Komrada“, objašnjava da je reč o  uobičajenom prolećnom čišćenju grada, koje se “poklopilo sa dolaskom Alaksandra Vučića”.

- Ceo grad se čisti, to su i naše redovne aktivnosti. Kanal kod Sportske hale čistimo uvek početkom proleća.

Svi radnici čistoće i zelenila redovno čiste Radničku ulicu, Bulevar AVNOJ - a, a iz centra grada smo sa ulica sklanjali rizlu, to je bio malo zahtevniji posao.

Naši ljudi rade samo u prvoj smeni, nisu vanredno angažovani.

Održavamo grad redovo, i to ćemo nastaviti i posle četvrtka, jer posle zime uvek ima više posla, nismo vredni samo zbog dolaska premijera
- navodi Cvetkovića.

Iz „Vodovoda“ su oprali i ulice, pa bi stanovnici Vranja mogli slobodno da požele da im  Aleksandar Vučić što češće dolazi u posetu, jer tada sve službe funkcionišu bez problema i besprekorno.

Takođe, pored sređivanja oko Sportske hale i najužeg centra Vranja, čisti se i u širem krugu Zdravstvenog centra.

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: