ZC: Ima li leka apoteka za SNS Savet za zdravstvo?

Lokalne vesti - Ponedeljak 10.10.2016 - 14:03

Pojedinci iz Saveta za zdravstvo SNS - a, bivši direktori Zdravstvenog centra Vranje, kao i neki nestrpljivi koji sebe vide na mestu rukovodstva ZC, ponovo lažno alarmiraju i zastrašuju javnost, ocenio je menadžment ove ustanove.

Oštro saopštenje menadžmenta ZC-a FOTO OK Radio Oštro saopštenje menadžmenta ZC-a FOTO OK Radio

Saopštenje menadžmenta ZC-a zapravo je reakcija na nedavne optužbe naprednjaka da je njihovo poslovanje „zločin prema građanima“.

U svom saopštenju, aktuelno rukovodstvo ZC  Vranje kaže da, Savet SNS - a ocenama aktuelni menaadžment “zlikovački deluje”, zapravo zastrašuje  pacijente.

- Ustvari, iz Saveta za zdravstvo SNS-a imaju opsesivnu ideju naše smene po „svaku cenu“, ne bi li oni ponovo kontrolisali ZC Vranje.

Ulaziti u dokazivanja i opovrgavanja ovih neistina i spletkarenja, predstvalja uzaludan i nepotreban napor i gubitak vremena.

Istina je da naš rad i stanje u ZC Vranje kontroliše Ministarstvo zdravlja,  a i Fond RFZO, brojni zdravstveni inspektori rada i mnogobrojni nadležni za kontrolu našeg rada.

Ko je pratio izlaganje ministra Zorana Lončara, mogao je da sazna sa kakvim se sve teškoćama susreće zdravstvo, opterećene balastom pogibeljne zdravstvene politike ranijih vremena.

Nisu bile pošteđene sve zdravstvene ustanove, pa tako i naša
- podsećaju u saopštenju.

U saopštenju sa dalje kaže da su tada na čelu zdravstvenih ustanova bili mnogi poslušnici tajkuna i političkih nomenklatura.

- Ko je onda bio na čelu ZC Vranje i kakve su sve propuste pravili i koliki je njihov lični učinak u tome, mogu tomovi da se napišu.

Sada su opet u „igri” i lako ih je prepoznati.

Kriju se iza optužbi na račun sadašnjeg rukovodstva, a koliko su „političkih dresova” presvukli i bacili iza sebe, to znaju svi koji iole prate dešavanja u Vranju
- ukazuje menadžment ZC - a.

Aktuelno rukovodstvo poručuje svima koji koriste usluge ZC -a da budu bez brige.

- ZC i sve njegove službe rade nesmetano, u okviru realnih mogućnosti, i pružiće svu zdravstvenu zaštitu korisnicima zdravstvenih usluga.

O tome govori sastanak, pre nekoliko dana u Ministarstvu zdravlja, gde smo dobili pohvale za svoj rad, kao i današnji sastanak sa direktorom RFZO - a i njegovim saradnicima, na kome smo unapredili saradnju i rešili mnoga od spornih pitanja, koja se kao eho minulih vremena vraćaju i otežavaju rad centra.

Ove lažne „dušebrižnike“, dragi sugrađani, ne shvatajte ni u kom slučaju ozbiljno, jer kako kaže ona ustaljena i popularna izreka, za njihove izmišljotine i štetočinsko delovanje „ima leka apoteka”
  - poručuje rukovodstvo ZC - a Vranje.
 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: