ZC: Novi krug BESPLATNIH preventivnih pregleda

Lokalne vesti - Petak 23.02.2018 - 12:07

U nedelju, 25. februara, u Zdravstvenom centru (ZC) u Vranju, na inicijativu Ministarstva zdravlja, organizovaće se novi krug besplatnih preventivnih pregleda stanovništva.

Pregledi će se obavljati u periodu od 8 do 16 časova FOTO: D. Ristić/OK Radio Pregledi će se obavljati u periodu od 8 do 16 časova FOTO: D. Ristić/OK Radio

U najnovijoj akciji, lekari ZC Vranje sprovodiće oftalmološke, internističke i EKG preglede, kao i merenje nivoa šećera u krvi.
 .
Svi pregledi će biti obavljani u Domu zdravlja u Vranju, u Oftalmološkoj ambulanti, Internističkom dispanzeru i Preventivnom centru.

Lekari Doma zdravlja će raditi u dve smene, a svi zainteresovani pacijenti biće primani u periodu od 8 do 16 časova.

Prilikom ovih pregleda nije potrebno zakazivanje, a pacijenti ne moraju da imaju overenu zdravstvenu knjižicu.

Cilj Ministarstva zdravlja je da se zdravstvene ustanove približe osiguranicima, kako bi se utvrdilo zdravstveno stanje populacije, a praksa je da se preventivni pregledi sprovode svakog meseca.
 

OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: