Željko Vasić RASPAMETIO Vranjance!

Lokalne vesti - Nedelja 15.05.2016 - 12:49

Jedan od najpopularnijih pop pevača u regionu, Željko Vasić, održao je u subotu uveče koncert na trgu Staniše Stošića u Vranju, kao poklon Sportskih igara mladih.

Vasić: Pamtiću vranjski roštilj! FOTO D. Ristić/OK Radio Vasić: Pamtiću vranjski roštilj! FOTO D. Ristić/OK Radio

Sportske igre mladih se u Vranju održavaju se paralelno sa Školskom olimpijadom, čiji će pobednici učestvovati na međunarodnom finalnom takmičenju, koje će biti održano krajem avgusta u Splitu.

Koncert Željka Vasića je bio odlična prilika za druženje učesnika sportskih takmičenja i Vranjanaca i uživanje u nesvakidašnjem muzičkom događaju.

Na trgu Staniše Stošića okupilo se blizu 3.000 pretežno mlađih ljubitelja muzike, a prednjačile su obožavateljke Željka Vasića svih generacija.

- Vranje je nezaobilazna stanica uvek kada se ide prema jugu, a ja sam inače dobro informisan o vašem gradu, jer je naš glavni tehničar Pinki Vranjanac, pa sam morao najpre dobro da upoznam sve vaše kafane.

Rekli su mi kada dolazim u Vranje, ne smem da promašim “Talimata” i negovu kuhinju, tako da sam poslušao i ovde u Vranju jeo najbolji roštilj ikada
– otkriva Željko Vasić za OK Radio.

On je u Vranju nastupi kao promoter Sportskih igara mladih i to nije slučajno.

- Ja sam porodičan čovek i moja deca su uzrasta ovih klinaca koji se takmiče ovde u Vranju.

Trudim se da živim zdravim životom i da mojoj deci objasnim da je jako bitno da se bave sportom i da se druže sa vršnjacima, jer sam se i sam kao dete bavio sportom i shvatam koliko je to važno
– kaže Željko.

Koncert u Vranju je počeo hitom “Zanjiši kukovima”, a nastavio se jednako poznatim pesmama “Preživeću”, “Žena kao ti”, “Ne verujem ja”, “Voli me il’ ne voli me”...

Status jednako velikog hita će, po svemu sudeći, zaslužiti i nova pesma “Najmanje”, koju je Željko izveo na koncertu, a koja će se naći na novom, duplom CD-u, koji ovih dana treba da se pojavi u prodaji.

Ređali su se hitovi, uz podršku sigurnog pratećeg benda i podršku okupljenih Vranjanaca i njihovih gostiju, mladih olimpijaca iz cele Srbije.

Kuriozitet nastupa je bilo Željkovo izvođenje klasika vranjske muzike, pesme “Lela Vranjanka”.

Nakon još jednog seta popularnih pesama, Željko Vasić je priveo koncert kraju, na zadovoljstvo svih prisutnih, nakon čega je usledilo fotografisanje sa obožavateljkama.

Ovaj koncert je bio kulminacija druženja mladih sportista na desetoj, jubilarnoj Školskoj olimpijadi, koja će svečano biti zatvorena u nedelju, u Sportskoj hali u Vranju.
 

    

 

 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: