Doktorka ubijena zbog ljubomore

Nacionalne vesti - Ponedeljak 09.03.2015 - 23:08

Doktorka Dušanka Andrejević (29) ubijena je večeras hicima iz vatrenog oružja na radnom mestu u Domu zdravlja u Zubinom Potoku na severu Kosova.

RTS.TV RTS.TV

Direktor Zdravstvenog centra u Kosovskoj Mitrovici dr Milan Ivanović izjavio je da je Andrejevićeva iskrvarila i da je bez znakova života dovezena u mitrovičku bolnicu gde je bezuspešno pokušana reanimacija.

- Doktorka je doneta bez znakova života, pogođeni su veliki krvni sudovi, brzo je iskrvarila i u bolnicu u Kosovskoj Mitrovici je dopremljena bez znakova života - kazao je Ivanović.

Doktorka je ubijena je večeras hicima iz vatrenog oružja rekao je regionalni šef operative Željko Bojić.

On je naveo da je doktorka ubijena na radnom mestu u Domu zdravlja u Zubinom Potoku u 20:45, kada je na nju pucao 28-godišnji V.N. kojeg je policija u međuvremenu uhapsila.

- Kod osumnjičenog je pronađen pištolj kojim je, kako se pretpostavlja, izvršeno ubistvo - kazao je Bojić.

Motiv ubistva, po rečima Bojića, je najverovatnije ljubomora, s obzirom da su jedno vreme stradala doktorka i osumnjičeni bili u vezi.

 Kosovska policija je obavila uviđaj.

 

TANJUG

Vrati se na kategoriju Nacionalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: