Dvoje dece nađeno u Tisi

Nacionalne vesti - Nedelja 12.07.2015 - 13:31

Tela četrnaestogodišnje devojčice i jednog dečaka koji su se u subotu utopili u Tisi pronađena su u nedelju oko podneva, javlja izveštač RTS-a.

za jos jednim decakom se traga FOTO:prtsc snimka RTS za jos jednim decakom se traga FOTO:prtsc snimka RTS
 
Ronioci su tela izvadili iz reke nedaleko od divlje plaže gde su se deca kupala. Telo jednog dečaka još nije pronađeno.
 
Tragedija na Tisi dogodila se u subotu posle podne, a utopilo se troje dece – četrnaestogodišnja devojčica i dvojica dvanaestogodišnjih dečaka. 
 
Pretraga terena nastavljena je u nedelju oko 11 časova. Žandarmeriji će se pridružiti ronioci iz Sente, a pozvani su i svi ribolovci da pomognu, tako da će potraga biti intenzivna.
 
Petoro dece otišlo je na kupanje na improvizovanu plažu do koje se teško dolazi.
 
Četrnaestogodišnja devojčica Kristijana ušla je u reku, počela da se davi, pa su dvojica dečaka ušla u vodu da je spasu. Tragedija se, međutim, ponovila, i pretpostavlja se da su se svi udavili.
 
Preostale dve devojčice otrčale su i javile meštanima. Alarmirana je policija koja je našla patike i odeću dece.
 
Načelnik policijske stanice Novi Kneževac Vojislav Šubarički kaže da su alarmirali žandarmeriju u Beogradu čiji je ronilački tim krenuo na lice mesta.
 
RTS/OK Radio

Vrati se na kategoriju Nacionalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: