Izbori u DS-u 31. maja

Nacionalne vesti - Nedelja 30.03.2014 - 18:11

Glavni odbor DS odlučio je da izborna skupština stranke bude održana 31. maja po delegatskom sistemu.

Ponovo glasanje o povrenju Đilasu (Ilustracija) Ponovo glasanje o povrenju Đilasu (Ilustracija)
Prethodno je GO usvoji izveštaj koji je predsednik DS-a Dragan Đilas podneo o rezultatima na nedavno održanim parlamentarnim izborima. 
 
Na početku sednice lider DS-a Dragan Đilas rekao je da ovo nije baš najsjajniji dan u karijeri predsednika DS jer treba da se podnosi izveštaj o radu, a rezultat je loš. Đilas je izjavio je da su rezultati demokrata na prethodnim parlamentarnim izborima bili loši ali ne i katastrofalni jer "DS sada ima veliku  šansu da bude jedina prava opozicija". 
 
"Imamo u parlamentu veliku šansu tako što ćemo kritikovati, predlagati i biti jedina prava opozicija. Za loš rezultat ne može se kriviti samo vlast. Najveću štetu nam je naneo odlazak počasnog predsednika kojim smo izgubili između tri i četiri odsto glasova", rekao je Đilas. 
 
Đilas je rekao da je svestan svih grešaka i da za loš izborni rezultat DS uprkos svim napadima, ne treba kriviti aktuelnu vlast i SNS. 
 
Poslednja sednica GO održana je 18. januara u Novom Sadu, kada su se njegovi članovi, posle više od 12 sati na momente veoma žustre rasprave, oko ponoći prozivkom izjasnili da prihvataju izveštaj predsednika Đilasa i izglasali mu poverenje. 
 
 
Agencija, OK Radio

Vrati se na kategoriju Nacionalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: