Kod vrtića pronađen raketni bacač!

Nacionalne vesti - Petak 12.02.2016 - 11:03

Iza vrtića "Šećerko" na Konjarniku pronađena je prazna cev raketnog bacača, saznaje "Blic".

"Zolja" pronađena u parku iza vrtića; Foto: ilustracija/Jakov Prkić

Cev raketnog bacača je okačena na jednoj od sprava za vežbanje u parku iza vrtića, koji se nalazi u ulici Vladimira Tomanovića na Konjarniku.
u četvrtak oko 22 časa pronašao muškarac dok je šetao psa.

- Prazan kontejner bacača rakete je bezopasan - kaže za "Blic" Dragiša Nikolić, inspektor za projektovanje i kontrolu neeksplodiranih ubojitih sredstava, i dodaje da se radi o modelu iz osamdesetih godina.

Na licu mesta pojavili su se i civilna zaštita i vatrogasci, a cev je ubrzo uklonjena.

- Policija ima naše brojeve telefona i uvek nam jave kada se nešto dešava.

S obzirom da je procenjeno da prazna kutija ne predstavlja pretnju po decu odlučeno je da nije potrebno da se bilo ko alarmira - objašnjava za "Blic" Lidija Hutović, direktorka predškolske ustanove Čika Jova Zmaj, u koju spada i vrtić "Šećerko".

Policija je odmah po pronalasku kutije alarmirala Sektor za vanredne situacije, međutim niko od nadležnih nije radio tokom noći, pa su ekipe MUP su sve do jutra obezbeđivale vrtić.

Blic, OK Radio

Vrati se na kategoriju Nacionalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: