Mihajlović: SPS najmanje loš partner

Nacionalne vesti - Petak 22.07.2016 - 08:43

Potpredsednica tehničke vlade Zorana Mihajlović kaže da očekuje da vlada bude formirana u zakonskom roku, ali i da ona radi isto kao što je radila pre izbora.

Zorana Mihajlović očekuje isto radno mesto i nakon formiranja vlade; Foto: D. Ristić Zorana Mihajlović očekuje isto radno mesto i nakon formiranja vlade; Foto: D. Ristić

"Očekujem da, kako mandatar Aleksandar Vučić kaže, vlada bude formirana u zakonskom roku. Radim isto kao što sam radila pre 24. aprila", kaže Mihajlović u intervjuu za "Politiku".

Komentarišući pitanje da li je za SNS dobro da SPS bude u opoziciji, Mihajlović kaže da i dalje stoji iza svega što je govorila o Ivici Dačiću i SPS-u.

"Nisam promenila mišljenje, ali kad pogledam ostale stranke u parlamentu zaista mislim da je SPS najmanje loš.

Dobili smo poverenje građana, i to nakon teških reformi koje smo sproveli i to poverenje nećemo prokockati.

Dokle god tako budemo radili za nas nije problem da li će neko da bude ili ne bude u opoziciji", kaže ministarka.

Na konstataciju da govori kao da će ostati u vladi i na pitanje da li ostaje na svojoj funkciji, ona kaže da je sa mandatarom razgovarala "o planovima u oblasti infrastrukture", ali da nisu "konkretno govorili o tome ko će za šta biti ministar".

Na pitanje zašto vlada dosad nije formirana, Mihajlovićeva kaže da pretpostavlja da mandatar traži najbolji mogući tim, pošto je dosta izazova pred nama i mnogo ozbiljnog posla.

B92, OK Radio

Vrati se na kategoriju Nacionalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: