Mira Banjac novi član DS-a

Nacionalne vesti - Ponedeljak 14.07.2014 - 15:06

Glumica Mira Banjac pristupila je Demokratskoj stranci, nakon sastanka sa predsednikom te stranke Bojanom Pajtićem.

"Vreme je takvo da niko nema pravo da bude po strani"(Foto: novosti.rs)
- Vreme je takvo da niko nema pravo da bude po strani, da bude pasivan, dužni smo zivotu da budemo aktivni, a moj život jeste to. Moja karijera je gotova, ne očekujem od ove stranke ništa, sem da joj ja pružim poneku svoju pomoć. Sa velikim zadovoljstvom i ljubavlju sam na dispoziciji - rekla je poznata glumica.
 
Pajtić je istakao da je u DS ušla jedna od najvećih glumica u istoriji glumišta Srbije, a da se DS ovih nedelja pridružuju ljudi koji imaju talenat, znanje i iskustvo, a pre svega hrabrost da uđu u jednu izrazito opozicionu političku organizaciju u veoma teškim vremenima. 
 
- Mi smo obećali da ćemo oko sebe okupiti ljude koji imaju energiju, koji Srbiji žele da ponude i nadu odgovore na važna pitanja u svim oblastima života. Mi ćemo koristiti znanje i iskustvo i moliti za podršku ove ljude koji su nam se priključili, poput Nađe Higl, Branislava Lečića, Mire Banjac i drugih da bi definisali programe i da bi definisali prioritete koje će Srbija morati da realizuje da bi bila pristojno društvo - rekao je Pajtic i zaključio da “danas imamo posla sa diletantskom vlašću, sa vlašču koja ne daje odgovore na pitanja koja se pred nas postavljaju i koja povlači pogrešne poteze”.
 
Beta, OK Radio

Vrati se na kategoriju Nacionalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: