Otac sprečio majku da UBIJE BEBU

Nacionalne vesti - Petak 24.02.2017 - 10:46

Dečak star svega 40 dana iz Lazarevca zadobio je lakše povrede nakon što ga je majka prekjuče, u toku žučne svađe sa suprugom, svom snagom bacila na krevet, saznaje "Blic".

Beba se trenutno nalazi u Univerzitetskoj dečjoj klinici FOTO: Getty Images Beba se trenutno nalazi u Univerzitetskoj dečjoj klinici FOTO: Getty Images

Kako saznajemo, dete se trenutno nalazi u Univerzitetskoj dečjoj klinici, gde ga je nakon prijave doveo Centar za socijalni rad.

Slučaj je otkriven 20. februara nakon što je otac deteta pozvao policiju i prijavio da njegova supruga nasrće na bebu.

Kako nezvanično saznajemo, on je policiji ispričao da je njegova supruga danima govorila da će ubiti bebu jer ju je ona rodila i može da radi sa detetom "šta god ona hoće".

Dečaka je nakon prijave oca policiji preuzeo Centar za socijalni rad i odmah je odveden na lekarski pregled.

Utvrđeno je da beba nema vidljivih povreda, ali da je neuhranjena i nije dovoljno napredovala, a otac je naglasio da je majka dečaka starog samo 40 danamaltretirala i ranije!

- Dečak je dobrog opšteg stanja i njegov otpust iz bolnice se planira u saradnji sa nadležnim Centrom za sledeću nedelju - kaže za Blic prof. dr Zoran Radojičić, direktor Univerzitetske dečje klinike u Tiršovoj

Privremeno starateljstvo nad detetom je preuzeo Centar za soc. rad Lazarevac koji je nadležan.

Majka deteta nalazi se u bolnici "Dr Laza Lazarević".

Blic, OK Radio

Vrati se na kategoriju Nacionalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: