Prostitutka zarazila grupu dečaka virusom HIV?

Nacionalne vesti - Petak 17.06.2016 - 13:41

Vesna M. (24) je organizovala grupu od šest dečaka koji su joj za odnose plaćali prosjačenjem, a potom ih je zarazila hepatitisom C, a sumnja se i virusom HIV.

Prostitutka dečake zarazila i hepatitisom; Foto: Getty Images Prostitutka dečake zarazila i hepatitisom; Foto: Getty Images

Kako prenose “Večernje novosti“, do ovog otkrića se došlo posle akcije hapšenja 24-godišnje prostitutke iz naselja Mali Mokri Lug kod Beograda.

Kod dečaka, starosti od 12 do 14 godina, potvrđeno je prisustvo virusa hepatitisa C i oni su na lečenju, a sumnja se da je izolovan i virus HIV.

Potvrđeno je da Vesna M. boluje od oba virusa, a takođe je prebačena na lečenje.

Izvori iz policije su otkrili beogradskom listu da su dečaci pronađeni u Zvezdarskoj šumi, sumnjalo se da su oteti, ali se to ispostavilo kao netačno.

Tokom istrage utvrđeno je da je četvoro dece iz Beograda, kao i da je jedan dečak iz Čačka, a drugi iz Valjeva.

Kada ih je policija pronašla bili su u zapuštenom stanju, sa ranama po telu, a u prvi mah nije se ni znalo da su bolesni.

Dodaje se da je Vesna M. imala makroa, za kojim policija traga.

B92, OK Radio

Vrati se na kategoriju Nacionalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: