S Palanka: Teška nesreća, poginula dvojica tinejdžera

Nacionalne vesti - Subota 18.11.2017 - 12:18

U saobraćajnoj nesreći u Smederevskoj Palanci poginula su dva tinejdžera od 16 godina, a dve osobe teško su povređene, javljaju beogradski mediji.

Još dva mladića povređeni FOTO: OK Radio Još dva mladića povređeni FOTO: OK Radio

 U teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila noćas između 3.30 i 4.00 sata u Smederevskoj Palanci, dvojica šesnaestogodišnjaka su izgubila život, potvrđeno je RTS-u u MUP-u.

Još jedan njihov vršnjak je povređen, kao i dvadesetdvogodišnji mladić koji je upravljao vozilom.

Nesreća se dogodila u Ulici Kralja Petra Prvog kada je "tojota jaris" beogradskih registarskih oznaka, iz još neutvrđenih razloga izletela sa puta.

Dopisnik RTS-a javlja da su 22-godišnji mladić Đ. M., koji je upravljao vozilom kao i njegov brat koji se nalazio na mestu suvozača prebačeni u bolnicu u Smederevskoj Palanci.

Prema rečima lekara, Đ.M. je zadobio teže povrede, ima prelom ključne kosti i zadržan je na odeljenju ortopedije. Njegov brat je prošao sa lakšim povredama i on je pušten kući.

Dvojica tinejdžera koja su sedela pozadi su poginula.

Istraga je u toku.

B92, OK Radio

Vrati se na kategoriju Nacionalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: