Stefanović hoće vladu bez SPS-a

Nacionalne vesti - Sreda 26.03.2014 - 09:23

Potpredsednik SNS-a Nebojša Stefanović izjavio je da će predsedniku stranke Aleksandru Vučiću, kao i Predsedništvu predložiti da formira vladu bez SPS-a.

Stefanović neće SPS u vladi Stefanović neće SPS u vladi
Reagujući na izjavu Novice Tončeva, poslaničkog kandidata SPS-a i predsednika opštine Surdulica da socijalisti ne treba da uđe u vladu, Stefanović je rekao da je razočaran jer je SNS u postizbornom periodu bila korektna i njeni članovi nisu davali izjave o tome ko treba, a ko ne treba da uđe u vladu.
 
"Ovo je već treći ili četvrti komentar iz SPS-a na ovu temu i zato ću predsedniku i Predsedništvu stranke predložiti da SNS formira vladu bez socijalista. Pošto su zaintesovani da nam drže lekcije, neka idu u opoziciju. Srbija neće propasti bez socijalista u vlasti", rekao je Stefanović. 
 
On je dodao i da će se SNS u narednom periodu potpuno posvetiti ekonomiji zemlje i da SPS nije partner bez koga naprednjaci ne mogu da vode zemlju. 
 
 
 
Beta, OK Radio

Vrati se na kategoriju Nacionalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: