Uhapšen napadač na Milenića

Nacionalne vesti - Utorak 21.04.2015 - 14:02

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Kragujevcu noćas su uhapsili osobu koja je napala funkcionera stranke "Zajedno za Šumadiju" i profesora Sašu Milenića i nanela mu tešku telesnu povredu, saopštio je MUP. Milenić će biti operisan zbog višestrukih preloma leve strane lica, rečeno u kragujevačkoj bolnici.

Foto: Tanjug/ Miloš Milivojević Foto: Tanjug/ Miloš Milivojević

Saša Milenić pretučen je sinoć, nešto pre 19 časova, u blizini Prve kragujevačke gimnazije u kojoj radi kao profesor.

Uhapšenom I. V. (49) iz Kragujevca policija je odredila meru zadržavanja u trajanju do 48 sati, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivična dela teška telesna povreda i nasilničko ponašanje, navodi se u saopštenju.

Osumnjičeni će, uz krivičnu prijavu, biti sproveden Osnovnom javnom tužilaštvu u Kragujevcu.

Maksiofacijalni hirurg Klinike za otorinoralingologiju u Kragujevcu Viktor Krstić rekao je za Tanjug da će Milenić morati da bude operisan zbog višestrukih preloma leve strane lica.

Krstić je dodao da je Milenićevo zdravstveno stanje trenutno dobro.

- Milenić ima višestruki prelom jagodične kosti, gornje vilice i kosti očne duplje, kao i nagnječenja mekih tkiva lica i hiruški će biti zbrinut - naveo je Krstić.
 

RTS

Vrati se na kategoriju Nacionalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: