Vozači se tukli posle udesa

Nacionalne vesti - Petak 10.04.2015 - 07:34

Protekla noć u Beogradu bila je uglavnom mirna, bez teže povređenih u saobraćajnim udesima, a karakterisali su je nervozni vozači.

Foto: Tanjug Foto: Tanjug

Portparolka Hitne pomoći Nada Macura navela je da su se vozači na više mesta, posle sudara, međusobno potukli.

Među prvim povređenim je bio jedan muškarac koji je sinoć oko 21 sat, u udesu kod Bubanj potoka na autoputu, istegao vrat i udario glavu, pa je prevezen u Urgentni centar.

Nešto posle 1 sat, u saobraćajnom udesu, dva muškarca od 50 i 30 godina zadobila su povrede glave i prevezeni su u Urgentni centar.

Slične povrede imala su i dva mladića od 25 i 27 godina, koji su doživeli udes u ulici Jaše Ignjatovića na Voždovcu i koji su takođe prevezeni u Urgentni centar.

Prilikom sudara kod Trošarine i u Cvijićevoj, vozači putničkih vozila su se potukli ali su odbili lekarsku intervenciju.

Tokom noći ekipe Hitne pomoći imale su ukupno 113 intervencija, od kojih 36 na javnim mestu. Bilo je dosta alkoholisanih lica, a javljali su se i hroniči bolesnici, najviše sračani zbog bola u grudima, kao i astmatičari i oni sa visokim krvnim pritiskom.

Tokom protekla 24 sata, ukupan broj intervencija iznosio je 281, od kojih 95 na javnom mestu.

TANJUG

Vrati se na kategoriju Nacionalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: