Vučić sa visokim zvanicama u Vili "Mir"

Nacionalne vesti - Petak 23.06.2017 - 08:38

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić održava niz bilateralnih sastanaka sa predstavnicima brojnih država i organizacija u Vili "Mir".

Prvi sastanak sa potpredsednikom Rusije Rogozinom FOTO: OK Radio Prvi sastanak sa potpredsednikom Rusije Rogozinom FOTO: OK Radio

Aleksandar Vučić bilateralne susrete započinje u devet časova sa potpredsednikom Ruske Federacije Dmitrijem Rogozinom, nakon čega će se sastati sa potpredsednikom Stalnog komiteta Svekineskog narodnog kongresa NR Kine Đi Bingsjuenom.

Uslediće sastanci sa predsednikom Slovenije Borutom Pahorom, premijerom Gabona Emanuelom Isoze Ngondeom i šefom gruzijske diplomatije Mihailom Džanelidzeom.

U podne Vučić se sastaje sa Vladimirom Koltovičem, ministrom za antimonopolsko regulisanje i trgovinu Republike Belorusije, a nakon toga će razgovarati sa Endruom Leslijem, parlamentarnim sekretarom Kanade za odnose sa SAD.

Predsednik Srbije će se sastati i sa Rauhijem Fatuhom, savetnikom predsednika Države Palestine za međunarodna pitanja i sa Rouz Gotemiler, zamenicom generalnog sekretara NATO-a i Robertom Pinoti, italijanskom ministarkom odbrane.

U 14.30 časova Vučić će se sastati sa Kolindom Grabar Kitarović, predsednicom Hrvatske, a u 15 časova sa članovima Predsedništva BiH.

Poslednji bilateralni susret pred svečanost povodom inauguracije Vučić će imati u 15.30 sa Johanesom Hanom, komesarom za proširenje i susedsku politiku EU.

RTS, OK Radio

Vrati se na kategoriju Nacionalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: