Beba neopaženo pobegla iz vrtića

Regionalne vesti - Četvrtak 10.04.2014 - 15:17

Jednoipogodišnji dečak pobegao je iz vrtića u Nišu potpuno neopaženo. Roditelji dečaka kažu das u za to odgovorni svi iz Predškolske ustanove “Pčelica”

Jedniipogodišnje dete pobeglo iz vrtića (Ilustracija) Jedniipogodišnje dete pobeglo iz vrtića (Ilustracija)
Otac dečaka Predrag Veljković, tvrdi da je dete moralo da prođe pored dve vaspitačice i prođe kroz tri prostorije da bi došlo do dvorišta.On je naveo i da nisu tačne tvrdnje rukovodstva “Pčelice” da je dete zaustavljeno na vratima, već da je zatečeno kako silazi niz ulazno stepenište.
 
Veljković je rekao da u vrtiću “Bambi” dva vaspitača, nakon što se spoje jaslena i nešto starija grupa dece, 5 sati brine o oko 25 mališana, što je, kako kaže, prevelika obaveza.
 
- One nisu znale da ga nema dok ga ta majka nije vratila nazad. Da je prošlo još malo vremena on bi se našao na ulici i ne smem ni da mislim šta je moglo da se dogodi- objašnjava Predrag.
 
On napominje da će biti uporan u tome da odgovorni budu sankcionisani, jer se “mora nešto uraditi kako bi se promenile neke stvari u Pčelici”.
 
Predškolska ustanova “Pčelica" je protiv odgovornih preduzima mere. 
 
Južne vesti, OK Radio

Vrati se na kategoriju Regionalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: