Dečacima krivične prijave, inspektoru rada polomili nos

Regionalne vesti - Subota 03.02.2018 - 10:17

Niš -- Zbog sumnje da su napali inspektora rada koji je bio na dužnosti i polomili mu nos, protiv 11-godišnjaka i godinu starijeg dečaka podneta je krivična prijava.

Deca ispesničila inspektora FOTO: OK Radio Deca ispesničila inspektora FOTO: OK Radio

U saradnji sa Višim javnim tužilaštvom navode da su krivičnu prijavu podneli zbog sumnje da su maloletnici izvršili dela – teška telesna povreda i nasilničko ponašanje, pišu "Južne vesti".

“Sumnja se da su oni 30. januara napali 64-godišnjeg muškarca i tom prilikom mu naneli povrede u vidu preloma nosa jer su ga udarili pesnicama po glavi i telu“, navodi se u saopštenju niške policije.

Incident se dogodio oko 20:40 u Beogradskoj ulici. Iako su nezvanične informacije bile da napad nema veze sa poslom koji je 64-godišnjak obavljao, ministar dravne uprave Branko Ružić osudio je napad na službenika, i najavio veću zaštitu za inspektore na terenu.

Južne vesti, B92, OK Radio

Vrati se na kategoriju Regionalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: