Filmska akcija policije u Nišu

Regionalne vesti - Nedelja 16.07.2017 - 12:12

Nešto pre jednog sata posle ponoći Nišlije su prisustvovale, kako tvrde, gotovo filmskoj akciji policije u kafiću u ulici Nikole Pašića. I dalje nema informacija da li je i koliko osoba ovom prilikom lišeno slobode.

Nema informacija o hapšenjima FOTO: Flickr Nema informacija o hapšenjima FOTO: Flickr

Prema tvrdnjama očevidaca, u kafić je ušlo desetak pripadnika policije, po njihovim pretpostavkama žandarmerije, a ceo plato je takođe bio opkoljen.

Ova scena izazvala je paniku među Nišlijama pa su mnogi od njih odmah napustili obližnje lokale.

„Bilo je zaista jezivo! Flaše su počele da padaju sa stolova, ljudi su se sklanjali uz vrisak. Ko je očekivao da će u subotu da se desi ovako nešto..

Posle par trenutaka pronela se informacija da se radi o hapšenju i da su u pitanju pripadnici žandarmerije, ali svašta mi je prošlo kroz glavu“, kaže jedan od očevidaca.

Iako je u ulici bilo mnogo specijalnih vozila, sve vreme je bila otvorena za saobraćaj.

„Bilo je desetak potpuno opremljenih policajaca sa fantomkama, delovalo je kao da ih je bilo i dosta u civilu u blizini“, kaže za Niške vesti jedan od prisutnih sugrađana.

U niškoj policiji kažu da su provere u toku i da se očekuju detaljnije informacije.

Niške vesti, OK Radio

Vrati se na kategoriju Regionalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: