Južnim vestima pretio sin odbornice

Regionalne vesti - Četvrtak 29.01.2015 - 13:06

Muškarac koji je 30. decembra novinaru niškog portala Južne vesti Draganu Marinkoviću poručio da bi mu dao "metak u čelo" je sin visoke funkcionerke leskovačkog SNS-a Milijane Marinković.

Ona je u razgovoru sa novinarima tokom sednice Skupštine Grada potvrdila da je reč o njenom sinu, ali dodala da je reč o "nesporazumu".

- Moj sin nije pretio i to je nesporazum, niti je znao da se obraća novinaru - kazala je Marinković.

Naime, Marinković je nakon objavljivanja teksta o tome kao je žena preminula nakon što u Hitnoj pomoći nisu želeli da joj ukažu pomoć, prvo novinaru pretio na Fejsbuku porukom “takvi ste vi nepismeni novinarčići koji se pozivate da dobijete status službenog lica. Dao bih ti ja metak”.

Osnovno javno tužilaštvo u Leskovcu je pogrešno kvalifikovalo to krivično delo, a zatim zaključilo da se ono "ne goni po službenoj dužnosti". Južne vesti su uložile žalbu na takvu odluku Tužilaštva.
 

Južne vesti, OK Radio

Vrati se na kategoriju Regionalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: