Kreću “Lastini” autobusi ka Jadranu

Regionalne vesti - Utorak 12.06.2012 - 11:14

Saobraćajno preduzeće “Lasta” od srede, 20. juna, krenuće iz Niša sa svakodnevnom linijom do Crne Gore, sa vremenom polazaka u 20 sati.

Za sve  koji budu kupovali karte u pretprodaji na „Lastinim“ prodajnim mestima za vožnje započete do 15. jula 2012. godine, biće omogućen dodatni popust od 10 odsto, kao i mogućnost kupovine karata na rate.
 
Takođe, studenti uz indeks i ove sezone mogu iskoristiti popust od 10 odsto, kao i porodice koje broje tri i više članova.
 
Deca od četiri do deset godina imaju popust od 50 odsto, dok deca do četiri godine starosti ne plaćaju kartu, bez prava na sedište u autobusu.
 
Popust za grupe je moguće ostvariti ukoliko osam putnika podnese zajednički zahtev za prevoz istim polaskom.
 
Gradovi iz kojih Lasta održava polaske za Cenu Goru i u kojima građani  mogu da kupe kartu i ostvare pogodnosti koje ove sezona “Lasta” nudi su Beograd, Niš, Smederevska Palanka, Smederevo, Kragujevac, Aranđelovac, Mladenovac, Lazarevac, Valjevo, Obrenovac, Pazova, Inđija, Pazova, a sve dodatne inforamcije se mogu dobiti pozivom na telefon za informacije, besplatna linija, 0800 334 334, 33 48 555 i  33 48 556.
JuGmedia

Vrati se na kategoriju Regionalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: