LE: Pretukao kasirku i opljačkao radnju

Regionalne vesti - Sreda 23.03.2016 - 14:57

Policija je pronašla i uhapsila P.Đ (1976) iz Leskovca, zbog sumnje da je oteo pazar i opljačkao radnju, pošto je prethodno kasirki pretio pištoljem, a potom je pretukao.

Pretio kasirki pištoljem, pa je pretukao; Foto: ilustracija/iStock Pretio kasirki pištoljem, pa je pretukao; Foto: ilustracija/iStock

Leskovčanin se tereti da je 21. marta ove godine, oko 22 časa u Leskovcu, u prodavnici mešovite robe, uz pretnju pištoljem od prodavačice zahtevao da mu preda naovac od pazara.

Kada je ona odbila da to učini, osumnjičeni je nekolio puta udario rukom u glavu i telo nakon čega je uzeo novac, cigarete i alkoholna pića.

Pripadnici poliicije su pronašli i od osumnjičenog oduzeli novac, cigarete i repiliku pištolja za koji se sumnja da je on koristio prilikom izvršenja ovog krivičnog dela.

P.Đ. je priveden zameniku osnovnog javnog tužioca u Leskovcu.

Jugmedia, OK Radio

Vrati se na kategoriju Regionalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: