LE: Pronađena Beograđanka za kojom je tragala Srbija

Regionalne vesti - Četvrtak 15.12.2016 - 18:27

LESKOVAC – Leskovačka policija pronašla je danas živu i zdravu Beograđanku Sandru Stamatović (37) koja je nestala još 29. novembra, i predala je njenom bratu, potvrdio je Jugmedii portparol PU Leskovac Boban Zdravković.

Sndra Stamatović pronađena u okolini Leskovca; Foto: Policija Sndra Stamatović pronađena u okolini Leskovca; Foto: Policija

Beograđnaka, za kojom je tragala cela Srbija, pronađena je u jednom selu u okolini Leskovca.

„Pronašli smo je u seoskoj porodici kod jednog čoveka u selu pored Leskovca. Nema nikakvih negativnih okolnosti i Sandra je upravo predata porodici“, rekli su iz leskovačke policije.

Kako nezvanično saznajemo, Sandru je policija pronašla na ulici u društvu jednog muškarca.

Kada su je upitali zbog čega se nije javljala porodici, odgovorila je da ne zna, kao i da želi da ide kući. Policija je Sandru predala njenom bratu.

Podsetimo, Sandra je nestala kada je vraćajući se sa posla, izašla iz „Galenikinog“ autobusa kod Bogoslovije odakle joj se izgubio svaki trag.

Jugmedia, OK Radio

Vrati se na kategoriju Regionalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: