Napao čuvare na suđenju

Regionalne vesti - Petak 19.01.2018 - 07:48

Proces protiv Gorana Živkovića za ubistvo supruge Jasmine u Nišu. Napao zatvorske čuvare i ušao u verbalni duel sa roditeljima ubijene supruge

Sud u Nišu FOTO: D. Ristić/OK Radio Sud u Nišu FOTO: D. Ristić/OK Radio

Napad na zatvorske čuvare, ali i verbalni duel između optuženog za teško ubistvo Gorana Živkovića (54) iz sela Medoševac kraj Niša i roditelja njegove supruge Jasmine (48), za čije se ubistvo tereti, obeležio je nastavak suđenja.

Živković se tereti da je 3. oktobra 2016. godine u porodičnoj kući u Medoševcu suprugu usmrtio sa 15 udarca metalnom šipkom po glavi.

Glavni pretres nastavljen je u četvrtak u Višem sudu u Nišu davanjem izjave predstavnika Komisije sudskih veštaka iz oblasti psihijatrije.

Prema nalazu Komisije, Živković je godinama bio pod uticajem paranoidne psihoze i sumanute ideje ljubomore prema supruzi Jasmini, ubeđen da ga ona vara sa drugim muškarcem.

Novosti, OK Radio

Vrati se na kategoriju Regionalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: