NI: Direktoru Vodovoda brat plaća račune

Regionalne vesti - Utorak 26.08.2014 - 23:54

Direktor Javno-komunalnog preduzeća “Vodovod” u Nišu izmirio je svoja dugovanja za objedinjene komunalne troškove, odnosno zaostale rate koje je dugovao po reprogradu.

(Foto: NTV) (Foto: NTV)
Kako saznaje dnevni list “Blic” dugove u JKP “Objedinjena naplata” umesto Andrejevića platio je nejgov rođeni brat.
 
Direktorka „Objedinjene naplate“ Jelena Stojanović potvrdila je da su Andrejevićeva zaduženja izmirena u ponedeljak i da je plaćen kompletan redovan dug.
 
Andrejević je ugovorom prihvatio otplatu duga za komunalije od oko 438.000 dinara za stan koji se zvanično vodi kao vlasništvo njegove majke u kome on živi, ali nije plaćao redovno ni rate ni tekuću potrošnju.
 
- On je preuzeo dug na ime majke, a rate mu se skidaju sa ličnog dohotka jer je urađena administrativna zabrana. Po tom ugovoru koji je na snazi bile su sporne dve ili tri rate. Sve to su izmirili, tako da nema više duga po ugovoru - rekla je Stojanovićeva.
 
 
 
Blic, OK Radio

Vrati se na kategoriju Regionalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: