NI: Odbornica prijavila kolegu zbog fizičkog napada

Regionalne vesti - Petak 01.07.2016 - 08:34

Odbornica Demokratske stranke u Leskovcu Jelena Spirić tvrdi da je reformista Dejan Mitić udario u ponedelajk u hodniku Gradske kuće tokom poslednjeg zasedanja lokalnog parlamenta i zapretio fizičkim napadom, zbog čega je protiv njega podnela krivičnu prijavu.

Navodni incident se desio na poslednjem zasedanju lokalne Skupštine; Foto: K. Kamenov Navodni incident se desio na poslednjem zasedanju lokalne Skupštine; Foto: K. Kamenov

Do sukoba je, kako tvrdi, došlo nakon svađe u Skupštini u kojoj je Mitić demokrate častio rečima da su  “bahati, bezobrazni, šlihtare, uvlakači...”, nakon što  je Spirićeva reagovala zbog toga što je Mitić, kao jedini odbornik, zatražio učešće u radnim skupštinskim telima, što je ostatak opozicije bojkotovao.

U hodniku me je u prolazu najpre napao i udario po ruci, a zatim počeo da viče kako ću ja tek da dobijem svoje.

Čitav slučaj sam prijavila MUP-u jer je nedopustivo da se bilo ko tako obračunava sa predstavnikom građana, a kamoli da se to dešava u Gradskoj kući - kazala je za “Južne vesti” Spirićeva.

Mitić nije odgovarao na naše pozive, a kako saznajemo, od njega je u gradskom Tužilaštvu već uzeta izjava u vezi ovog slučaja.

Inače, Dejan Mitić, sada u Reformističkoj stranci, rekao je za skupštinskom govornicom, pre navodnog sukoba, da ga je "sramota što je bio na listi DS-a koju u Skupštini predvodi Spirićeva" i pritom se izvinio odborniku te stranke Saši Stojanoviću.

Južne vesti, OK Radio

Vrati se na kategoriju Regionalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: