NI: Svim školama isključeni telefoni

Regionalne vesti - Četvrtak 03.04.2014 - 17:58

„Telekom“ je isključio telefone i internet većini osnovnih i srednjih škola u Nišu jer grad Niš nije platio račune tri meseca.

Telekom Telekom

Školski računi su već u blokadi jer nisu izmireni dugovi za struju, vodu, grejanje...

- Nama je veći problem što nam je isključen internet. U ovodoba moderne tehnologije ne može se održavati nastava bez interneta.

Ne možemo ni da primimo mejlove, jer sad niko više ne šalje pisma da bi nešto obavestio. I da nam stigne neka važna poruka iz Ministarstva prosvete ne možemo da je primimo - kaže direktor Gimnazije „ 9. maj“ Nebojša Lekić.

On je dodao da mu je načelnica Uprave za obrazovanje Jelica Velaja rekla da je o ovom velikom problemu obavestila gradonačelnika Zorana Perišića.

- Velaja je direktorima obećala da će sve učiniti da Uprava za finansije hitno prebaci novac direktno „ Telekomu“, kako bi platili dugove za telefone.

Ne mogu da prebace sredstva na naše račune jer smo u blokadi. Ako plate telefonske račune, možemo da očekujemo da ćemo dobiti i internet- napominje Lekić.
 

OK RADIO, Alo

Vrati se na kategoriju Regionalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: